fbpx

I AM Masterclass

VERBIND JEZELF

“Leven vanuit Hoger Bewustzijn” ★★★★★

DE VERBINDING MET JEZELF WEER ERVAREN

Door allerlei omstandigheden kun je de verbinding met jezelf compleet zijn kwijt geraakt, waardoor afgescheidenheid onbewust een natuurlijke staat van zijn is geworden. Je herkent dit doordat je niet zo goed weet wie je bent, waar je behoeften liggen en wat je zelf graag wilt, terwijl je al die antwoorden in je draagt.

Daarom is de verbinding met jezelf, de belangrijkste verbinding die je ooit zal maken. Het zorgt ervoor dat je jezelf op een dieper level leert kennen, waardoor je veel bewuster ervaart waar je behoefte aan hebt, wat je grenzen zijn en welke richting je graag op wilt. Vanuit verbinding met jezelf kun jij je ook werkelijk verbinden met de ander en de kosmos.

DE VERBINDING MET DE I AM HERSTELLEN

Onze ziel is voort gekomen vanuit jouw I Am Presence, ook wel IK BEN aanwezigheid, of Hogere Zelf genoemd. Dit is het deel van je ziel dat niet in je lichaam aanwezig is. Tijdens de indaling van de ziel in je lichaam is de verbinding met jouw I Am Presence verstoord geraakt en heeft het Ego de taak op zich genomen om jou te beschermen en begeleiden.

Om te kunnen groeien in bewustzijn is het belangrijk om je Ego ‘te ontslaan’ en de verbinding weer te herstellen met jezelf en jouw I Am Presence. Een hogere staat van zijn kan namelijk niet uitgelegd worden vanuit het Ego, maar kan alleen vanuit verbinding ervaren worden. Hierdoor krijg je weer toegang tot jouw ware kennis en ongekende mogelijkheden.

~ Onze essentie bestaat uit liefde & verbinding ~

INHOUD MASTERCLASS

Tijdens de Masterclass staat het herstellen en versterken van de verbinding met jezelf en dus ook jouw I Am Presence centraal. Na een korte kennismaking starten we met een diepgaande energetische opschoning, waarbij zware energieën en blokkades worden verwijderd, om vervolgens het contact met jouw I Am Presence te herstellen en versterken.

Nadat de verbinding is hersteld krijgt je praktische tools aangerijkt, leer je hoe je zelfstandig in contact komt met jouw I Am Presence en hoe je hier mee kunt ‘communiceren’, informatie kunt ‘downloaden’ en je leven mee kunt verrijken.

Tijdens de Masterclass krijg je antwoord op de volgende vragen:

✔ Hoe herstel ik de verbinding met mezelf en mijn lichaam
✔ Waar bevindt mijn I Am Presence zich
✔ Hoe maak ik verbinding met mijn I Am Presence
✔ Wat is er voor nodig om deze verbinding te integreren in mijn dagelijks leven
✔ Hoe download ik informatie vanuit mijn I Am Presence
✔ Wat is het verschil tussen mijn intuïtie en I Am Presence
✔ Waarom is het verstandig om vanuit verbinding met je I Am Presence te communiceren met de energetische wereld

WAT KAN DEZE MASTERCLASS JE BRENGEN

✔ Door de verbinding met jezelf te herstellen weet je beter wie je bent, waar je behoeften liggen, wat je graag wilt ervaren in dit leven en krijg je ook weer toegang tot de eigen intelligentie van je lichaam.

✔ Door je af te stemmen op je I Am Presence ervaar je meer rust en harmonie in je dagelijks leven. Ook zal je vanuit deze afstemming inzicht en begeleiding ontvangen, waardoor je gemakkelijker je hart kunt volgen en de weg bewandelen die jij als ziel gekozen hebt.

✔ Het herstellen van de verbinding zal je spiritueel ‘wakker schudden’ en je een enorme boost geven in jouw verdere spirituele ontwikkeling. Ben je al bewust actief op spiritueel vlak? Dan zal je hierin veel meer diepgang ervaren.

✔ Als de verbinding met jouw I Am Presence is geïntegreerd, sta je meer in je eigen kracht en ervaar je meer resonantie en synchronisiteiten in je dagelijks leven.

✔ Na het herstellen van de verbinding zal je een open kanaal zijn met de Bron.

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS GESCHIKT?

✔ Als je verlangt naar een werkelijke verbinding (in je dagelijks leven) met jezelf en de ander
✔ Als je meer innerlijke rust en harmonie in jouw leven wilt ervaren
✔ Als je toegang wilt krijgen tot kennis en kwaliteiten die nu al in je aanwezig zijn
✔ Als je jezelf wilt vrijmaken van beperkende overtuigingen en conditioneringen
✔ Als je meer verdieping wilt ervaren in jouw spirituele ontwikkeling
Als je wilt leren werken vanuit afstemming op Hoger Bewustzijn en dit wilt integreren in je dagelijks leven
✔ Als je een bijdrage wilt leveren aan een mooie en liefdevollere wereld

BEN JE ER KLAAR VOOR OM DE VERBINDING TE HERSTELLEN?

Wat een fantastische ervaring en wat heb ik weer genoten van de energie. Ik kan Regina en haar trainingen met heel mijn hart aanraden ♥

X Kim

Heerlijk jouw enthousiasme en dat je de tijd neemt voor iedereen die aanwezig was. Dankjewel!

Veel liefs, Jacqueline

Regina zorgt voor een veilige setting, is concreet en ‘down to earth’. Ik heb een bijzondere en leerzame dag gehad, dankjewel!

Warme groet, Linda

Merci voor de mooi dag, ik kijk er met een warm hart op terug. Echt een aanrader!!

Dikke knuffel, Sonja

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zondag 29 maart 2020
Tijd: 13:00 – 16:30 uur
Bijdrage: € 37,50, inclusief thee & koekjes, naslagwerk
Locatie: Heart House, Huizerweg 54, Bussum (NH)

Maximaal 10 plekken!
(nog 0 beschikbaar)

Let op! Nadat je de betaling hebt voldaan wordt je automatisch doorverwezen naar een registratiepagina, om je aanmelding te voltooien. Sluit de pagina/website dus niet af na je betaling.

Heb je een vraag of wil je even overleggen of deze Masterclass voor jou een goede keuze is? Neem dan contact met mij op!

Uitsluiting deelname

Tijdens de Masterclass werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan deze workshop deel te nemen.

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥