fbpx

Je gaat als ambassadeur aan de slag ?

Lees hier informatie en tips voor een vliegende start

Je start met het aanmaken van een account.
Dit kan eenvoudig via deze link (als je dat nog niet gedaan hebt):
https://partners.plugandpay.nl/signup?merchant_id=1458

Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘aanmelden’.

Na je aanmelding en het accepteren van de algemene voorwaarden, word je automatisch doorverwezen naar het dashboard van jouw account. Vul hier je gegevens in. De met * aangegeven velden zijn verplicht.

Je ontvangt een mail zodra je account is goedgekeurd. Dit duurt maximaal 1 tot 3 werkdagen. Na deze goedkeuring ben je klaar om aan de slag te gaan met de promotie ?

Selecteer bij ‘Mijn Partners’ de Merchant ‘Mahatma Healer’. Hier krijg je toegang tot al het promotiemateriaal, betalingen en producten.

Nadat je ‘Mahatma Healer’ hebt geselecteerd kom je in het menu waar je het promotiemateriaal, betalingen en producten terug kunt vinden.

Hier vind je het promotiemateriaal dat beschikbaar is, inclusief jouw unieke deellink. Door op de button ‘Kopieer link’ te klikken kun je eenvoudig de link kopieeren en delen.

TIPS ?

Hier lees je een aantal tips voor een succesvol ambassadeurschap

Promoot gratis diensten
Het kan fijn zijn om je contacten eerst kennis te laten maken met de werkwijze van Mahatma Healer. Dit kun je doen door een gratis dienst te promoten via jouw unieke deellink.

Op het moment dat jouw contact gebruik maakt van jouw unieke link, zal de software herkennen dat de link afkomstig is via jouw account. Besluit jouw contact om binnen 30 dagen een dienst af te nemen die binnen het affiliate aanbod valt, dan zal je hier automatisch een commissie over ontvangen.

Hoe deel je een link
Je kunt jouw unieke link(en) op veel verschillende manieren delen met jouw contacten. Bijvoorbeeld per mail, via social media, op je website of door de link te verwerken in jouw blog.

➤ Binnenkort zullen er speciale banners en afbeeldingen beschikbaar komen, die je vrij kunt gebruiken, ter ondersteuning van jouw promotie.

Heb je een vraag of vind je het fijn als ik even met je mee denk over hoe je jouw unieke link het beste kunt delen met jouw contacten? Neem dan gerust even contact met mij op.

Samen maken we er een succes van ?

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥