fbpx

PIRAMIDE HEALING

Lieve jij,

Wat fijn dat je jezelf deze energetische piramide reis cadeau hebt gedaan!

Op vrijdag 13 december 2019 kom ik rond 14:00 uur aan bij de piramides in Bosnië en vanaf dat moment zal ik je energetisch meenemen in mijn reis.

De bewuste energieoverdracht zal plaastvinden op zondagavond 15 december 2019 van 21:00 tot 21:30 uur. Om je hierop voor te bereiden lees je hieronder een aantal tips.

Ik wens je een bijzondere en transformerende ervaring toe!

Lieve groeten, Regina

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je wordt vanaf vrijdag 13 december energetische mee genomen, ter voorbereiding op de sessie van zondag 15 december om 21:00 uur. Hier hoef je verder niets voor te doen.

Je hoeft niets ‘aan te zetten’, te ‘activeren/inloggen’ of te ‘downloaden’ om de sessie van zondag te ontvangen. [Er is dus geen audio of webinar] Ga rond 20:55 uur lekker ontspannen zitten of liggen en geniet van de energie.

Zodra ik weer terug ben, begin volgende week, ontvang je een e-mail met mijn bevindingen en deel ik de ervaringen rondom de healing ❤

TIPS TER VOORBEREIDING

  • Ontspan minstens 5 minuten voor aanvang van de piramide healing.
  • Dit kun je bijvoorbeeld doen door je ogen te sluiten en een aantal keer diep in en uit te ademen. Ook kun je de ruimte waarin je je bevindt gezellig maken door wat kaarsjes aan te steken, wierook te branden en/of te luisteren naar rustgevende muziek. Doe wat voor jou goed voelt. Doordat je ontspannen bent, kan de energie op een dieper niveau haar werk doen.
  • Ga tijdens de healing lekker ontspannen zitten of liggen.
  • Zorg dat je tijdens de healing niet kunt worden gestoord. Zet het geluid van je mobiele telefoon uit.
  • Je hoeft niets te doen, aan te zetten of te activeren om de healing te ontvangen. We werken op afstand.
  • Mocht je het lastig vinden om je open te stellen voor de energie, dan kun je de volgende affirmatie gebruiken. Zeg hardop of in jezelf: “Ik stel mij open, sta toe en laat los”. Voor de rest hoef je tijdens de healing niets te doen.
  • De sessie duurt 30 minuten, de energie werkt echter nog wel even door. Als het goed voelt, blijf dan gerust nog even liggen/zitten.
  • Kom na afloop rustig in je eigen tempo weer bij.
  • Drink voldoende water na afloop van de sessie en de dagen erna.

 

Een healing is geen vervanging voor een medische behandeling. Bij twijfel adviseer ik je contact op te nemen met een arts of specialist.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥